diumenge, 3 de juliol del 2016

Si La Pepica és València...

dilluns, 28 de juny del 2016
Passeig Neptú, 6  Les Arenes

Una eixida nocturna inesperada ens porta cap a la zona del port, pel Veles e Vents (sí, novament a la Marina Reial), però està totalment morta. Encara que sembla que vol ploure, fem un passeget per Les Arenes i encara que no ho tenim clar decidim fer una picadeta a La Pepica, sí, la de tota la vida (des de 1898; en el compte encara posa "Playa de Levante"!), que sembla que és la que més ix a les guies perquè està de gom a gom (ara, la gent no sembla molt del terreno).

Comencem amb cervesa Estrella Galicia (3,18 € x 2) i unes creïlles braves... (6,60 €) lamentables, mal fregides, fetes fa hores i recalfades, amb una cullerada d'allioli i una xorrità de tomaca per damunt i au. Ens pregunten si volem pa i no sé per què diem que sí (jo ni el taste): dur (4 €).


Unes tellines menudetes i massa fetes (acabades de fer? 9,36 €).


Un sepionet a la planxa (11,7 €)


i unes clòtxines (ens diuen que són espectaculars, n'obrin una com a mostra i la posen ben visible al plat; després jo pose també ben visibles les que no m'he pogut menjar! 9,36 €)


Total: 23,70 € x 2

No parlen valencià.

Sort del servei, atent a qualsevol necessitat, que serveix els plats amb la cadència adequada; cambrers de tota la vida, molt amables.

En fi, no sé si donaré alguna altra oportunitat a aquest lloc...