dijous, 1 de setembre del 2016

Menjar "plegable" vora mar

dimecres, 10 d'agost del 2016

L'estiu. Platja del Puig  - 678 422 050 (no reserven)


Supose que "merendero" i "estiu" van lligats, i enguany sembla que més que mai. Avui és el torn d'aquest, ben a la voreta de la mar.


Sols hi havíem vingut una altra vegada, crec que fa dos estius, i em fa un poc de por perquè mai se sap... Però han optat per la via senzilleta (la carta no és d'aquelles de llistes i llistes de plats) i el que hem menjat està bé: clòtxines, calamars a la romana, creïlles braves, ensalada i algun entrepà.


Amb refrescs, aigua i un pitxeret de sangria. I encara algun gelat i café.
Crec que el preu no està malament (m'hi han convidat).
No parlen valencià.
La ubicació mereix la pena, millor abans que caiga la nit per poder veure la mar.

Divendres, 12 d'agost


I ara una proposta interessant, que no és de merendero, però també propet de la mar: la cuina sobre rodes (o food trucks, o gastronetas).

Hi ha moltes camionetes (algunes originals, i algunes disfressades) amb diferents propostes: Sergi Peris (barbacoa), Tasty Soul (pa farcit), La Guindilla (menjar thai), Livingstone (vegetarià), Vibra (gourmet mediterrani), N.5 Burguers, Croquetruck, Chaparro Food Caravan (arròs), Muu Ice, mexicà, creps... Vas comprant, t'ho emportes a uns palets de fusta que fan de taula i t'asseus en unes bales de palla al voltant (han tingut la delicadesa de cobrir-les amb una tela blanca; de vegades has de compartir palet; també hi ha algunes taules altes, però estan mooolt sol·licitades).
Comencem amb unes cervesetes i unes croquetes variades


Uns entrepanets

I unes costelles del Peris

Per a aquestes comprem uns gotets de vi negre, però no ens agrada molt.

Resulta car menjar així, i no és massa còmode, però és divertit i et permet molta varietat.
Hi ha música en directe (queda malament dir-ho, però no m'agrada la música en directe mentre menge, preferisc parlar; després sí, escoltant-la amb una copeta...).
També hi ha diverses paradetes de roba, bijuteria, jocs...
Ningú parla valencià.

valenciablog
valenciabonita
5barricas