divendres, 12 de maig del 2017

Una bona vesprada

dijous, 11 de maig

Avui m'han regalat dues entrades per a anar al teatre a veure una obra on ix una antiga alumna nostra, Marta Santandreu.

NI NOBLE, NI BONA, NI SAGRADA. BANKIA



«Aquest muntatge teatral naix de la creació col·lectiva de dotze actors (La Pajarera), un dramaturg (?) i un director (Paco Zarzoso), inspirats per un desafortunat anunci de Banka que proposava el teatre com a càstig: "Veure una obra de teatre grega, òbviament en grec antic, és la comissió que et cobra la teua dona per haver-te oblidat de l'aniversari. En la vida ja pagues massa comissions. Porta els teus ingressos a Bankia i et llevarem les comissions de tots els teus comptes".
Bankia parla de Bankia, de Rodrigo Rato, dels desnonats, dels estafats, dels desapareguts del sistema “es tracta de teatre social, però no pamfletari sinó poetitzat”. En la peça conviuen molts codis que embarquen l’espectador en una muntanya russa de jocs i gèneres teatrals, on conviuen referències clàssiques, post dramàtiques, vodevil i musical.» teatre Micalet

Molt divertida, amb un inici fantàstic. I la nostra Marta, estupenda.

I després ens quedem a fer una cervesa i un mosset, propet,


Maldonado, 39 - El Pilar (o Velluters) - 692 083 338

Tenen algunes coses ràpides, èncara que no els queda de tot (fins i tot després d'haver demanat, com l'escalivada) i han d'atendre una taula llarga; però posen bona voluntat, i parlen valencià.

Cervesa (2 € x 3)

Coquetes de dacsa amb samfaina de carabasseta i amb tonyina (2,50 € x 4)

Paté d'albergínia (3 €)

Total: 9,50 € x 2

Sense cap pretensió. Per a fer una xarradeta en bona companyia.