dijous, 27 de juliol del 2017

Feu-li l'ullet

dijous, 6 de juliol
El guiño. Gran Via Marqués del Túria, 12 - L'Eixample. Tel. 961 111 418

En 2012 tancà Mantequerías Castillo, a poc de fer els cent anys; i, ara que els hauria fet, Vicente Castillo reapareix amb El guiño, un bar-xarcuteria que obri de 9 del matí a 12 de la nit (ara ha reduït horari, no sé si per l'estiu)

A l'entrada podem llegir:
"Fíjense ustedes que aquí no hay trampa, no hay cartón. En El guiño todo está a la vista. Siéntense cómodos y miren la carta. No es preciso estudiarla mucho porque no pueden fallar. Cualquier receta que escojan es rica, es sana, es natural y está bien elaborada. Cien años de mimo y dedicación. El Guiño va de esto, del sabor, la tradición y el gusto por al buena cocina. Pinchen, usen las manos, la cuchara, el pan, y llévense la comida a la boca. Es aquí cuando descubrirán el secreto de El Guiño, la mejor garantía para una buena digestión. Beban, respiren, otro bocado y un nuevo sabor. Sabores que garantizan su vuelta a esta casa, su nueva casa."
 Castillo y Arbona.
5barricas
Demà me'n vaig de viatge d'estudis (que bé que queda!) i avui vull sopar amb el xic.

Comencem amb unes cervesetes (2,20 € x 3) i clòtxines (8 €)


I per continuar amb la meua "llista personal", demanem ensalada russa (5 €)


i creïlles braves (5 €)

Braó de porc (lacón; 5 €)

I finalment hi ha algun malentés: volem sobrassada, però sense preparar, i ens porten açò, molt bo, però sense gens de gràcia (7,80 €).

Total: 19,20 € x 2

Hi tornarem a fer l'aperitiu i a comprar alguna coseta; tot fa molt bona pinta.

No parlen valencià

aceitecaminodeanibal
Verema