dijous, 10 de maig del 2018

Nador a la valenciana

divendres, 4 de maig

Ja sabeu fins a quin punt em perd el puntet àrab; així és que arribar a casa de Mercè, un cau d'artista tocat amb l'empremta d'haver viscut una pila d'anys al Marroc i tenir un Mustafa al costat... em trastorna. avui celebrem els aniversaris del dos, i Mus, amb l'ajuda de Mer, ha passat a la cuina unes quantes hores per a preparar-nos el banquet.
Comencem amb cervesetes mentre acaba d'estar tot a punt. Piquem unes olivetes amanides dutes directament del Marroc.
Ensalada amb rotllets de formatge; llangostins; truita de creïlla amb raïm...


Copa de remolatxa, carlota, poma i llima. Un èxit que intentarem imitar més d'una...


HU-HA Premium DO Valencia
100% boval ("esta sí, esta, no, esta me gusta me la como yo")
"technovino que en boca produce un ligero chiquitán chiquiti tan tan tan, que tun bam bam que tun bam que tepe tepe tam pan pan que tun bam que pem"
3 mesos en bóta de roure americà i hongarés
13% vol.
Bodegas Antonio Arráez. La Font de la Figuera
chimobayo.com
vinohuha.com
Aprox. 6,20-4,80 €



Gaspatxet amb anxova.

La pastela (بسطيلة) es una coca marroquina de pasta fullada farcida de pollastre, ametla, ou, julivert, canyella...  mescla de dolç i salat. A Mustafa li ix espectacular.

I encara hi ha unes broquetes de carn


Altos de Tamarón DO Ribera del Duero
Tempranillo
Felix Solís Avantis.





Com a final de festa, pastís d'aniversari, casolà, de formatge; boníssim. Per molts anys, parella.
I regalets per a totes. M'encanta...